Sisustussuunnittelija Hanna Juhala

Hei, olen sisustussuunnittelija Hanna Juhala. Sisustan, remontoin ja rakennan rakkaudesta lajiin. HannaJ Interiors syntyi halusta tarjota kokonaisvaltainen palvelu- ja materiaalipaketti laadukkailla ja persoonallisilla, kestävän kehityksen arvot huomioivilla sisustusratkaisuilla - rehellisesti, luotettavasti ja parhaalla mahdollisella tavalla.

Kaunis, kestävä ja kustannustehokas sisustussuunnittelu

Koulutukseltani olen yksi Suomen kolmesta sisustajamestarista eli sisustajan erikoisammattitutkinnon suorittaneista ammattilaisista. Ässä hihassani on akkuporakone käsilaukussani: Käytännön toteutuksen ymmärtäminen on aina suunnitteluni lähtökohta. Oikeat materiaalit oikeaan paikkaan ja arkitoiminnot sujuvaksi – siinä toimiva resepti kauniiseen, kestävään ja kustannustehokkaaseen sisustussuunnitteluun.

Koti on tehty oikeaa elämää varten

Kodin pitää kestää sekä näyttöä että käyttöä - ja olla reilusti asukkaidensa oloinen. Suunnittelussani huomioin aina asukkaan omat toiveet, muuntelumahdollisuudet ja sen, mitä jo olemassa olevaa voidaan säästää. Turvallinen, terveellinen, ergonominen ja laadukkain materiaalein toteutettu kokonaisuus jaksaa ilahduttaa toimivuudellaan ja kauniilla ulkonäöllään pitkään.

Kestävän kehityksen mukainen toimintaperiaate kulkee aina mukana työssäni. Teen työtäni suurella sydämellä, konkreettisella näppituntumalla sekä avoimin ja innostunein mielin uusia innovaatioita hyödyntäen. Jätän jälkeeni mieluiten kestävää, kierrätettävää ja kaunista, ja etsin aktiivisesti ratkaisuja myös sieltä laatikon ulkopuolelta.

Koska koti on ihmisen tärkein paikka, haluan että Sinä koet olevasi osaavissa käsissä ja kuuntelevien korvien äärellä. Rehellinen ja avoin viestintä, täsmällisyys, luotettavuus ja hyvä tavoitettavuus takaavat onnistuneen projektin ja kaikille osapuolille hyvän mielen. Toimipaikkani sijaitsee Turussa ja palvelen asiakkaita Turussa sekä lähialueilla. Ota rohkeasti yhteyttä, niin mietitään yhdessä juuri Sinun tarpeisiisi sopivin ratkaisu!


-Hanna
Täältä löydät kuvia toteuttamistani kohteista matkan varrelta. Tervetuloa tutustumaan!

Sivumme ovat siirtyneet osoitteeseen www.mootio.fi. Tervetuloa tutustumaan!