Mitä maksaa sisustussuunnittelu?

Teen suunnittelutyötä sekä tunti- että pakettihintaan, riippuen kohteesta ja asiakkaan tarpeista. Tarkemman tiedon juuri sinun kohteesi suunnittelun hinnasta saat ottamalla yhteyttä suoraan minuun. Alla esimerkkejä ja pakettihintoja suunnittelun hinnoista:

Palvelurunko rakentuu seuraavasti:

Projektikokonaisuuksissa asiakkaan yhteydenoton jälkeen tulen arviokäynnille kohteeseen, tai voidaan tavata esimerkiksi pelkkien piirustusten äärellä. Arviokäynnillä kartoitetaan mm. projektin laajuus, toiveet ja tavoitteet. Tämän pohjalta teen räätälöidyn tarjouksen palveluista. Kun asiakas on hyväksynyt tarjouksen, tehdään kirjallinen sopimus mm. projektin tarkemmasta sisällöstä ja aikatauluista. Sitten kääritään hihat ja ryhdytään hommiin! Projekti valmistuu sovitusti aikataulun ja tavoitteiden puitteissa. Tarvittaessa olen käytettävissä koko projektin ajan sen lopulliseen valmistumiseen saakka.

Projektikokonaisuudet yksityisasiakkaille 59 €/tunti (sis. ALV) + kilometrikorvaus 0,41€/km. Konsultaatiokäynnin hinta 50€ hyvitetään asiakkaalle toteutuneen suunnittelupaketin hinnassa. Lisätietoja palveluista ja hinnoista saat parhaiten ottamalla yhteyttä suoraan minuun.

Konsultaatiokäynti suunnittelukohteessa noin 1h / 50€

Arviokäynti kohteessa, minkä aikana kartoitetaan mm. tulevan suunnitteluprojektin laajuus, tavoitteet ja asiakkaan omat toiveet. Konsultaatiokäynnin hinta hyvitetään asiakkaalle toteutuneen suunnittelupaketin hinnassa.

Sisustussuunnittelua kohteessa noin 2 h / 175€

Paikan päällä tapahtuvaa sisustussuunnittelua, jonka aikana olen käytettävissä asiakkaan ja minun yhdessä parhaaksi katsomalla tavalla. Ratkaistaan esimerkiksi huonekalujen sijoitteluun, materiaalivalintoihin, värisuunnitteluun tai arkitoimintojen helpottamiseen liittyviä pulmia. Saat käynnin aikana tehdyt kirjalliset muistiinpanot suunnitelmista ja käsivaraiset luonnokset ratkaisuista. Parissa tunnissa ehtii saada ihmeitä aikaan ja moneen kysymykseen vastauksen!

Säilytysratkaisut ja kodin toiminnallisuudet

Intohimonani ovat toimivat ja käytännölliset kodit. Keittiöt, kodinhoitohuoneet, eteiset sekä muut toiminnalliset säilytysratkaisut ovat vaivattoman kodin prioriteettilistan kärjessä. Kauttani järjestyvät myös mittatilauskalusteet, joilla saat käyttöösi kaiken mahdollisen tilan kodin toimintojen vaivattomaan ja laadukkaaseen käyttöön.

Remonttikohteet

Uuden kodin ostajalle tai muutosta kaipaavalle. Yksittäisistä pinnoista suurempiin kokonaisuuksiin; esimerkiksi pelkän lattiamateriaalin valintaa, yksittäisen huoneen muutostyö tai kokonaisvaltaisempi remontti. Kauttani järjestyy myös korkeatasoinen remontti- ja asennuspalvelu. Hinta määräytyy tapauskohtaisesti sopimuksen mukaan pakettihintana tai tuntilaskutuksena.

Uudiskohteet

Uutta taloa rakentavalle tai sellaisesta haaveilevalle. Palveluun voi liittyä esimerkiksi kiinto- ja irtokalusteiden suunnittelua, materiaali- ja värisuunnittelua, valaistusratkaisuja tai vaikka koko taloprojektin suunnittelu. Rakentajan on helpointa aloittaa yhteistyö suunnittelijan kanssa jo siinä vaiheessa, kun piirustuksia voidaan vielä muokata. Hinta määräytyy tapauskohtaisesti sopimuksen mukaan pakettihintana tai tuntilaskutuksena.

Julkitilat

Esimerkiksi toimistot, liiketilat, lounget, kahvilat ja ravintolat. Persoonallista, toimivaa ja liikeideaa tukevaa suunnittelua korkeatasoisin ja uniikein materiaalein.

Vapaa-ajan asunnot

Mökit, saunat, huvilat, mummonmökit, terassit, kesähuoneet… Vapaa-ajan parhaaksi!

Tekstiilisuunnittelu

Mikäli tarvitset apua esimerkiksi verhojen, mattojen, tyynyjen ja huonekalukankaiden valinnassa, olen apunasi. Hyvä materiaalituntemukseni takaa sen, että saat oikeanlaiset tuotteet juuri omiin tarpeisiisi. Pieni vaiva, suuri muutos!