Hyvä sisustussuunnittelu lähtee toimivuudesta.

Oikeat materiaalit oikeassa paikassa ja arkitoimintojen sujuvuus ovat ne tärkeimmät asiat, jotka tekevät elämisestä helppoa, vaivatonta ja mukavaa, esteettisyyttä unohtamatta.

Sisustussuunnittelu ei ole vain sitä, että luodaan uutta vanhan tilalle. Vähintään yhtä tärkeää on pohtia, mitkä elementit ja esineet ovat säästämisen arvoisia. Käyttötavaroiden tunnearvo, vanhat patinoituneet pinnat ja asukkaiden persoona ovat asioita, joista inspiroidun ja joita haluan suunnittelussani vaalia. Hyödynnän mielelläni myös uusia innovaatioita uniikin ja persoonallisen lopputuloksen luomiseksi.

Sisustussuunnittelu ja kestävä kehitys

Kierrätettävyys, monikäyttöisyys ja mahdollisimman eettinen tuotantotapa ovat suunnitteluni punainen lanka. Kestävän kehityksen arvot huomioiva sisustussuunnittelu kulkee käsi kädessä sekä materiaalituntemuksen, käytännön toteutuksen että vanhan kunnostamisen kanssa.

Hyvästä ja toimivasta ei aina tarvitse luopua, ja laatuun panostamalla säästää aikaa, vaivaa ja luontoa. Ympäristöä säästävä suunnittelu on otettu kohteissani huomioon mm. käyttämällä ja kunnostamalla asukkaan jo olemassa olevia huonekaluja sekä hyödyntämällä erilaisia kierrätysmateriaaleja.

Täältä löydät kuvia toteuttamistani kohteista matkan varrelta. Tervetuloa tutustumaan!

Sivumme ovat siirtyneet osoitteeseen www.mootio.fi. Tervetuloa tutustumaan!